31 јули 2014 | Кафе пауза

Прекрасни морски пејзажи од моментот кога се судруваат песокот и брановите

Оваа серија фотографии е направена за време на есенските бури на плажата Кампс Беј, Кејп Таун, Јужна Африка.

5 најчесто занемарени причини за појава на мигрените

Кога станува збор за мигрените, многу е важно да гледате преку симптомите со цел да ја најдете причината.

Динамични фотографии ја покажуваат грациозноста на танчерите

Погледнете ја оваа одлична колекција од фотографии која ја покажува неверојатната уметност на танцот.

5 знаци дека вашето пријателство е во опасност

Погледнете ги наредниве 5 знаци кои укажуваат на опасност во пријателството и кои ќе ве натераат подобро да размислите дали оваа личност треба да продолжи да биде дел од вашиот живот...

6 верувања кои ве ограничуваат и кои треба да ги промените денес

Ова се дел од верувањата кои ве ограничуваат а со тоа ве спречуваат да ги достигнете ѕвездите. Престанете да им се покорувате уште денес.
Датум: 31 јул 2014
, Автор:

Смуди за детоксикација и против стареење

Освежителен летен пијалак кој изобилува со антиоксиданси...