02 март 2016 | Кафе пауза

Единствената навика која ќе ви помогне да имате здрав сексуален живот и добар сон

Како што стресот го погодува нашето секојдневно функционирање, така влијае и на нашиот сон, како и на сексуалниот живот.

Генијална техника: Научете ги вашите деца да цртаат со помош на бројки

Идеален начин да го научите вашето дете и да брои и да црта.

5 домашни растенија за спалната соба кои ја лечат несоницата

Освен што можат да послужат како одлична декорација за домот, домашните растенија можат да го подобрат и вашето здравје.

Кои карактеристики ја прават жената сексапилна?

Секоја жена е убава на свој начин, но само овие 6 карактеристики ја прават жената сексапилна и привлечна.

Што да направите кога не можете да го исклучите мозокот после напорниот ден?

3-те најефикасни начини да го опуштите вашето тело, но и вашиот ум.

4 типови дискриминација во светот против кои треба да продолжиме да се бориме

Не смееме да дозволиме дискриминацијата да се шири ако сакаме да опстанеме како човечки вид.

11 нешта кои постојано ги носите со вас, без да сфатите дека токму тие ве влечат надолу

Кога ја чистите куќата, погрижете се да ги исчистите и главата и срцето.
Датум: 02 мар 2016

30 прекрасни моменти од животот кои никогаш нема да ги заборавите

Оние слатки, мали, невидливи моменти од секојдневието, а истовремено толку силни што никогаш нема да ги заборавите.
Датум: 02 мар 2016

4 начини да ја спасите вашата сопруга од ужасниот ден

Ако сте како повеќето мажи, тогаш постојат моменти кога сакате вашата сопруга да доаѓа со упатство за употреба.
Датум: 02 мар 2016

Како да бидете помудри од останатите луѓе?

За да бидете мудри треба само да ги разберете најдобрите психолошки студии.

9 работи кои никако не смеат да се најдат во плакарот на возрасна жена

На кој дел од облеката би требало да му кажете чао?
12