преземања | Кафе пауза

Кафе-позадина за вашиот десктоп #83

Те сакам, но не повеќе од моето утринско кафе.
Датум: 11 мар 2013
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #82

Кафето е најважниот оброк во денот.
Датум: 04 мар 2013
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #80

„Кафето го олеснува станувањето од кревет наутро, чоколадата прави станувањето да вреди.“
Датум: 04 фев 2013
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #79

Сте забележале како кафето има различен шмек во зависност од шолјата во која го пиете? Имате ли ваша омилена шолја за кафе?
Датум: 28 јан 2013
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #78

„На сите ни е потребно кафе за да го истуркаме денот. На некои повеќе отколку на други.“
Датум: 21 јан 2013
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #77

„Попрво ќе го поднесувам кафето отколку да бидам неразумен.“ - Наполеон Бонапарта
Датум: 19 ное 2012
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #76

Кафе и крофна, совршена слатко-горка комбинација за почеток на денот....
Датум: 12 ное 2012
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #75

„Кафето има подобар вкус кога си со пријатели.“
Датум: 05 ное 2012
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #74

„О, ти магична шолја кафе, носи ме низ сообраќајниот метеж, помогни ми да останам прибран во јавниот превоз и прости му на мојот работодавец, како што ми простуваш и мене. Амин.“
Датум: 29 окт 2012
, Автор:

Есенска кафе-позадина за вашиот десктоп #2

Есента е втората пролет кога секое ливче претставува цвет. На здравје кафе!
Датум: 22 окт 2012
, Автор:

Есенска кафе-позадина за вашиот десктоп

„Ниедна пролетна, ниту летна убавина може да има таква привлечност, каква што видов во едно есенско лице.“ - Џон Дон
Датум: 08 окт 2012
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #71

„Има само еден маж кој секогаш можам да го препознам во темница - оној со кафе во рака. Но, не е изгледот она што го открива.“
Датум: 09 јул 2012
, Автор: