Поезија: Сама на дождот

Подголтнувам. Подлипнувам. Главата исправена. Чадорот благо наведнат. Не сакам никаков контакт со обичните минувачи. Сакам да наврнам, но...
Датум: 04 мар 2013
, Автор:

Како изгледа совршената женска фигура според мажите?

Според добиените податоци за деловите од женското тело кои ги привлекуваат мажите, на прво место се наоѓа беспрекорниот стомак.

За кои работи во животот не вреди да се нервирате?

Ова се само еден мал дел од работите, за кои многумина мудри луѓе низ светот се сложни дека не се вредни за нервирање.

Суровата реалност на амбицијата

Секој човек има свои амбиции и желби во животот. Но, патот кон нивното остварување знае да биде тежок и бодлив, дури и кога сте на врвот.

Краток романтичен филм: Слатко-горко (Bittersweet)

Ќе ве натера да се запрашате на колку луѓе секојдневно во светот им се случува оваа возбудлива ситуација...

Кафе-позадина за вашиот десктоп #82

Кафето е најважниот оброк во денот.
Датум: 04 мар 2013
, Автор:

Најлудата лулашка во светот

Една група млади авантуристи, зависни од адреналин ја поставиле најлудата лулашка на сите времиња во еден кањон во Јута, САД.