Моќта на живеењето без очекувања

Кога ќе искусите некои ситуации без очекувања, тогаш е невозможно да бидете разочарани. Дури и во најлош случај, вие ќе си отидете од тоа искуство пријатно изненадени.

Како кучето станало најдобар пријател на човекот?

Едноставно стрипче кое прикажува интересна верзија на приказната за тоа како кучето и човекот станале најдобри пријатели.

Најслаткото поларно мече

Зоолошката во Бафало, САД на 27 ноември минатата година доби нов член, мала поларна мечка, која овие денови ѝ беше првпат претставена на јавноста преку фотографии.

Нацрти на апартманите од најпопуларните ТВ серии

Погледнете како изгледаат домовите на вашите омилени ликови од ТВ сериите.

Чудните имиња на децата на славните

Некои од славните личности сметаат дека сè им е дозволено, па дури и да ги „казнат“ своите деца од раѓање да носат некои навистина уникатни и чудни имиња. A, некои навистина претерале.

Секој ден по нешто позитивно

Ако можеш да направиш нешто позитивно за да се почувствуваш подобро, тогаш можеш тоа да го пренесеш и на другите...

Кафе-позадина за вашиот десктоп #83

Те сакам, но не повеќе од моето утринско кафе.
Датум: 11 мар 2013
, Автор: