20 работи кои мора да прекинете да ги правите во 20-тите години

Погледнете ја нареднава листа и обидете се да сфатите кои работи е време да ги смените кај себе.

Не дозволувајте малите грижи да го преземат вашиот живот

Постои погрешно сфаќање дека стресот настанува само под влијание на големи настани како сериозна болест, развод, смрт на блиска личност, банкрот...

Загатка: Четворица мажи со капи

За да не бидат убиени, еден од четворицата мажи мора да го повика џелатот и да му ја каже бојата на капата која ја носи. Ако тој погреши, сите ќе бидат убиени. Eден од нив ја извикува бојата на својата капа. Кој и како е сигурен?
Датум: 05 ное 2012
, Автор:

Неодоливи животни кои ќе го стопат вашето срце

Колекција од неколку неодоливи животни кои со сигурност ќе измамат насмевка на вашето лице.

Имате 70 секунди да го отклучите 007 во вас!

Интересно видео каде што случајни минувачи се обидуваат да освојат карти за новиот дел од Џејмс Бонд.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #75

„Кафето има подобар вкус кога си со пријатели.“
Датум: 05 ное 2012
, Автор: