21 јануари 2013 | Кафе пауза

Суштества од коралните гребени

Коралните гребени се неверојатно богати со разновиден жив свет.
Датум: 21 јан 2013

Неверојатни пејзажи за кратко бегство од реалноста

Се чувствувате ли понекогаш како да ви е очајно потребно бегство надвор од градот, далеку од сè?

Дали луѓето навистина употребуваат само 10 проценти од мозокот?

Потеклото на овој мит не е многу јасно, но тоа што го знаеме со сигурност се резултатите од истражувањето спроведено на оваа тема...

Амстердам – градот на велосипедите

Амстердам е еден од најпознатите велосипедски расположени градови во светот. Во него живеат 750.000 луѓе, кои поседуваат 800.000 велосипеди.

Направете го овој психолошки тест, навистина е забавен! :)

Доколку сè уште го немате направено овој психолошки тест, одвојте неколку минути за него. Со сигурност ќе бидете изненадени од резултатите...

Емоциите во цртежите на Ване Костуранов

Неговите цртежи се полни со емоции, доловуваат многу, но и многу нешта чуваат затскриено во некоја длабока приказна поврзана со нив.
Датум: 21 јан 2013
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #78

„На сите ни е потребно кафе за да го истуркаме денот. На некои повеќе отколку на други.“
Датум: 21 јан 2013
, Автор: