предизвик | Кафе пауза

Предизвик: Дали можете да ја пронајдете мачката меѓу толпата на луѓе?

Моменталниот рекорд е импресивни четири секунди, но дали можете да ја најдете побрзо?

Викенд предизвик: Пронајдете ја верверичката скриена во есенските лисја

Денес решивме да ве предизвикаме со една весела загатка каде што треба да пробате да ја пронајдете верверичката која се крие во есенските лисја. Дали сте спремни?

Предизвик: Пронајдете ги 7-те сувенири од познати градови

Патувањето е исклучено од плановите на многумина од нас годинава, но ако сакате да ги тестирате своите културни вештини и да се почуствувате како да сте патувале, тогаш оваа загатка е за вас.

Предизвик: Пронајдете ги разликите помеѓу овие слики

Денес решивме да ве предизвикаме и да споделиме неколку слики меѓу кои вие треба да пробате да ги пронајдете разликите. Дали сте спремни?

Предизвик: Пронајди го изгубениот прстен во градината

Прошетајте со погледнот низ оваа градина и пробајте да го пронајдете изгубениот прстен. Оваа загатка многумина не можеа да ја решат, а дали вие ќе успеете? Прстенот се крие околу многуте моркови!

Предизвик на денот: Дали можете да ја пронајдете топката за плажа во оваа фотографија за помалку од 30 секунди?

Освен што гледате луѓе и природа, во оваа фотографија има и една топка за плажа. Дали можете да ја пронајдете?

6 хороскопски знаци со кои е предизвик да бидете во врска

Со некои луѓе е многу лесно да бидете во врска затоа што тие се отворени, опуштени и грижливи. Но, има и такви со кои е тешко да бидете во врска.

Ова е Коко и таа навистина сака да стои на своите задни нозе

Изгледа дека Коко, женка од расата малтезер има слушнато за предизвикот Word Up од Cameo и одлучила да одговори на предизвикот.

Екстремен тест на целото тело: „TurkishCupUp“ предизвик

Оваа вежба оди и чекор понатаму - од вас се очекува да кренете тежина со чаша која до половина е наполнета со вода и стои врз тег која треба да го кренете.

Овие 3 хороскопски знаци ги очекува предизвикувачки период за време на владеењето на Лавот

За време на владеењето на гламурозниот Лав на сите знакови нема да им биде како во бајките.