05 декември 2020 | Кафе пауза

Шарен и цветен град во Колумбија кој е создаден за најубавите фотографии

Улиците на овој град ќе ве одведат до куќата во која живееше можеби најпознатиот колумбиски писател - Габриел Гарсија Маркес...

Само 3 состојки: Сочна, мека и лесна торта што ќе стои повеќе од еден ден само ако имате челична волја

Кој ќе издржи да не јаде сè одеднаш, може да ужива во вкусот до една недела!

Предизвик: Дали можете да ја пронајдете мачката меѓу толпата на луѓе?

Моменталниот рекорд е импресивни четири секунди, но дали можете да ја најдете побрзо?