охрабрување | Кафе пауза

Разочарани сте и обесхрабрени? Овие знаци ќе ви покажат дека сè ќе биде во ред

Сосема нормално е да чувствувате стрес и нервоза секогаш кога се соочувате со нов предизвик. Но, најважно од сè е да верувате дека сè ќе биде во ред.

Охрабрувачки зборови што секој хороскопски знак треба да ги слушне во овој момент

Охрабрувачките зборови се најпотребни кога ќе се најдете во тешка животна ситуација. Овие зборови ќе ве мотивираат да соберете сила да ја надминете кризата и да продолжите понатаму.

Хороскопот открива: Што ви е потребно да слушнете кога вашето срце е скршено?

Запишете ги охрабрувачките реченици кои одговараат на вашиот знак и залепете ги на огледалото во бањата.

5 одлуки за кои никогаш нема да зажалите

Одлуките кои ги носиме денес создаваат сеќавања на кои ќе се навратиме во иднината.

Цртаните на Дизни имаат голема лекција за вас: Ова е вистинско пријателство!

Можеби мислевте дека Дизни се само обични цртани за деца, но сепак верувајте дека грешите. Тие во себе содржат важни лекции за пријателството, љубовта, грижата.

Инспиративно и поучно: Кои се вистинските победници?

Погледајте околу вас и кажете си во себе дека сте преживеале. Овие зборови треба да ве охрабрат...

11 мали нешта со кои сите ние можеме да го подобриме светот

Секој може да го промени светот и да го направи подобро место за живеење со помош на својот мал придонес. Еве како.
Датум: 09 авг 2014
, Автор:

Мотивациски цитати кои ќе ве охрабрат да започнете со вежбање

Пронајдете ја вашата внатрешна сила и решителност и донесете одлука конечно да започнете со вежбање.

Изнудете насмевка на туѓите лица

Не чекајте да ви се насмевнат луѓето. Покажете им вие како се прави тоа. Направете со некој што случајно ќе го запознаете искрен муабет од срце, дајте му комплимент, не очекувајте дека ќе биде незгодно. И вашиот најдобар пријател, некогаш ви бил непознат.
Датум: 12 мај 2011
, Автор: