Зошто Закинтос да биде вашата летна дестинација?

Сѐ уште се двоумите каде да го поминете долго очекуваниот одмор? Доколку една од потенцијалните дестинации ви е прекрасниот јонски остров Закинтос, еве неколку причини зошто да отпатувате токму таму...
Датум: 09 авг 2014
, Автор:

Картички во кои се кријат пораки кои сигурно ќе ви го разубават денот

На прв поглед, пораката на секоја картичка е премногу навредлива. Но по отворањето, среќниот примател ќе биде и повеќе од пријатно изненаден.

18 ситуации кои им се случуваат само на зависниците од книги

Ако сте заљубени во книгите и не можете да го извадите носот од нив, тогаш сигурно ќе се пронајдете во следните ситуации.
Датум: 09 авг 2014
, Автор:

Уметност на дрво инспирирана од јапонските кимона

Со помош на боите и мотивите кои се наоѓаат во традиционалните јапонски додатоци за домот и изгледот, таа создава модерна и традиционална уметност која е истовремено и невина и сензуална. Погледнете.

11 мали нешта со кои сите ние можеме да го подобриме светот

Секој може да го промени светот и да го направи подобро место за живеење со помош на својот мал придонес. Еве како.
Датум: 09 авг 2014
, Автор:

5 идеи за вкусно и здраво смуди за добар почеток на денот

Нема нешто подобро од започнување на денот со чаша полна витамини.
Датум: 09 авг 2014
, Автор: