12 мај 2011 | Кафе пауза

Изнудете насмевка на туѓите лица

Не чекајте да ви се насмевнат луѓето. Покажете им вие како се прави тоа. Направете со некој што случајно ќе го запознаете искрен муабет од срце, дајте му комплимент, не очекувајте дека ќе биде незгодно. И вашиот најдобар пријател, некогаш ви бил непознат.
Датум: 12 мај 2011
, Автор:

Летно освежување на вашите нокти

Неизоставен дел од летната шема се убаво средените нокти, кои делуваат уште пошик доколку се дизајнирани на уникатен начин, по кој ќе бидете препознатливи. Еве неколку идеи...

Најдобрите македонски хитови од 90-тите

Луди текстови, одлична музика, спотови снимани во Тајланд, Сиднеј и каде ли уште не, ова е генералната слика за квалитетната музика во Македонија во периодот на 90-тите години...

Необични сознанија за овошјето

Секое овошје се разликува од другите по некои специфики кои го прават посебно. Инспирација за овој пост е ултрапопуларната игра за Ајфон, Ајпод и Ајпед „Fruit Ninja“.

Прекрасниот свет на Ден Бергланд

Уметникот Ден Бергланд, го заменил платното со големо парче стакло. На него ги сликал своите дела, додека истовремено ја слушал песната What a Wonderful World. Како резултат на тоа, патем е создадена прекрасна видеоприказна.
Датум: 12 мај 2011
, Автор: