Овен и девица – пријателска комбинација

Девицата нема да му ги кажува на овенот оние нешта кои тој сака да ги слушне. Токму напротив, таа ќе му направи искрена анализа на предностите и слабостите на неговиот карактер.

4 начини на кои се саботираме самите себеси

Кои се непријателите што се кријат во секој од нас и кои го движат процесот на саботирање на самите себеси?

Подгответе го дворот за ова лето

Убаво уредениот двор го привлекува вниманието и создава чувство на удобност и просторност, правејќи ја сè помалку јасна границата помеѓу внатрешниот и надворешниот простор.
Датум: 26 апр 2012

Вино од марихуана

Овој нов изум, калифорниските винари се обидуваат да го чуваат во голема тајност. Консумирањето на овој новитет е овозможено само за еден мал круг на посебно одбрани луѓе.

Најубавиот булдог во светот

Натпреварот веќе 33 години се одржува во главниот град на Ајова, а Тајсон во конкуренција на уште 49 други булдози успеа да се качи на највисокото место на пиедесталот.

Мотивациски цитати кои ќе ве охрабрат да започнете со вежбање

Пронајдете ја вашата внатрешна сила и решителност и донесете одлука конечно да започнете со вежбање.

Фотографии од Авганистанци кои никогаш не виделе фотоапарат

Фасцинантен портрет на жителите на изолираниот авганистански регион Вахан, кога тие првпат се среќаваат со фотоапарат.

Фантастична преработка на хитот „We Found Love“ без музички инструменти

Зад овој труд стои музичката тројка Ингрид Мајклсон, Дилан Стајнберг и Крис Куфнер, позната како „Army of 3“.
Датум: 26 апр 2012
, Автор: