мислење | Кафе пауза - Part 3

Прекрасни цитати коишто ќе го сменат вашето мислење и вашата перцепција

Позитивните мисли може да ви покажат дека и сегашниот момент нуди радост.

Вие имате глас и треба да го користите!

Луѓето се тивки, но не треба да бидат.

4 нешта кои се поважни од туѓото мислење за вашиот изглед

Колку и да звучи клише, она што е скриено во вашата суштина е многу поважно од она што се наоѓа на површината.

5 нешта во љубовната врска кои не треба да ви бидат важни кога станува збор за него

Овие правила особено важат за новите врски, каде што партнерите сè уште се во фазата на запознавање.

Поучна приказна: Зошто не треба да се грижите за туѓото мислење?

Вие можете да поминете цела година во размислување што другите мислат за вас, но тоа никаде не би ве одвело.

Не трудете се да сфатите: Овие нешта ќе ги разберат само русокосите

Русокосите се третираат како секс-бомби без мозок.

Не плашете се! Овие работи не се менуваат откако ќе ја изгубите невиноста

Кога една девојка ќе ја изгуби својата невиност се јавуваат разни грижи - како ќе ја гледа друштвото, дали нејзиното мислење за себе ќе се промени...

Девојки, за овие работи никогаш не чувствувајте вина

Девојки, време е за пауза. Жените ја имаат таа тенденција да се секираат премногу и да се грижат за мислењето на останатите, а тоа е едно долго патување пропратено со чувство на вина.

9 реакции поради кои вие сте подобра личност од останатите

Да се биде подобрата и попаметна личност не е воопшто лесно, но следниве неколку реакции укажуваат дека вие сепак имате храброст да бидете такви.

9 интересни статистички факти за жените и врските

Сакате да знаете во која мера вашите ставови се поклопуваат со мислењето на другите жени? Погледнете ги овие статистички податоци и споредете ги со вашето мислење.
Датум: 26 мар 2015
, Автор: