31 јули 2015 | Кафе пауза

Мување vs. Врска: Што можеме да научиме од слободните врски?

Мувањето и врските се различни, но некогаш и многу слични...

Научниците откриваат: Која е идеалната возраст за прва бременост?

Британските научници открија начин да им помогнат на жените да ја пронајдат совршената возраст за да останат бремени...

Слатко ледено кафе со домашен сируп од карамела

Кафе - најдобриот начин брзо да се здобиете со енергија и да се освежите во летните месеци...

Невозможна мисија: Одметници (Mission: Impossible – Rogue Nation)

Итан Хант тргнува во потрага по Синдикатот, во најневозможната мисија досега!

Стратешки планови: 9 лукави начини на кои жените избегнуваат да имаат секс со вас

Погледнете ги следниве мудро смислени изговори кои ќе ви помогнат подобро да го сфатите нивното однесување...

Сте паднале на дното? Погледнете ги најдобрите 3 начини да се извлечете од оваа криза

Ниту еден човек не е отпорен на потешкотиите во животот, ниту пак на депресијата.

Поучна приказна: Лажните човечки верувања

Еден човек поминувал покрај слонови и одеднаш застана, збунет од фактот дека овие огромни суштества се чувани само од мало јаже заврзано за нивната предна нога...
12