31 јули 2015 | Кафе пауза - Part 2

Оваа студентка направила цела модна колекција користејќи само 3Д печатач!

Данит Пелег е дипломирана студентка на колеџот за инженерство и дизајн Шенкар. Таа успеала да направи цела модна колекција во 2.000 часа користејќи само 3Д печатач.

Овие 15 забавни илустрации се наменети за љубителите на спиењето

Сонот е навистина многу важен. А кој го знае тоа подобро од љубителите на спиењето?

Македонски Телеком има најдобри резултати на тестирањето на квалитетот на мобилните мрежи во Македонија

Во тестирањето кое го спроведе компанијата P3 Communications, Македонски Телеком постигна 740 од можни 1.000 бода и доби сертификат „Best in Test“.
Датум: 31 јул 2015
, Автор:

Nestle го намалува шеќерот во FITNESS® Original до 30%

Здравствените стручни лица едногласни – неопходно е да се смали внесот на шеќер.
Датум: 31 јул 2015
, Автор:
12