вежба | Кафе пауза

5 чекори до промена на негативните уверувања за себе

Само затоа што нешто е вкоренето во нашиот ум не мора да значи дека е вистина...

Како да се справите со одолговлекувањето на важните обврски?

Ви предлагаме вежба за да му ставите крај на одложувањето!

Вежба за трицепс што е многу ефикасна

Кај многумина (особено кај жените), трицепсот е малку атрофиран бидејќи не ги користиме често. Од таа причина, кожата на тој дел од раката е опуштена.

Вежба со 6 неверојатни ефекти: Забрзајте го метаболизмот и исфрлете ги тоскините

Положбата „жаба“ е ориентална вежба која се практикува уште од античко време и се користи за многу физички и психо-емоционални проблеми.

Шпага: Сите придобивки од изведувањето на оваа вежба

Шпага - една од најубавите вежби преку која се покажува еластичноста и убавината на човечкото тело.

Фармерски од: Наједноставната вежба за целото тело

Иако е навистина едноставна за изведување, вежбата „фармерски од“ е една од најтешките на коишто ќе наидете.

Најдобрата вежба за слабеење и ослободување од болките во грбот

Оваа вежба ќе ги активира мускулите на стомакот и грбот, а делува и на внатрешниот дел од бутовите.

Планк предизвик од 21 ден што ќе ви помогне да се ослободите од масните наслаги на стомакот

Со оваа вежба ќе ги зацврстите стомачните мускули, рацете, нозете и колковите, а ќе го подобрите и држењето на вашето тело.

Живејте во сегашниот момент: Психолошка вежба што ви ја враќа моќта и контролата над умот

Живееме во брз, модерен свет каде што многу лесно можеме да го пропуштиме сегашниот момент.

Промени коишто ќе настанат во вашето тело ако секојдневно ги кревате нозете по 20 минути

Многу луѓе навистина ги ценат ефективните вежби за кои не е потребно многу време.

Јога вежба од 3 минути за бистар ум

Уште одамна се зборува за предностите на јогата врз умот, телото и духот...