28 септември 2021 | Кафе пауза

Виолетов песок и сончева порта во карпа: Плажа за восхитување од безбедна далечина

Една од карпите има пукнатина на дното и пропушта бранови и сончева светлина, создавајќи посебен ефект што фотографите го обожаваат.

5 датуми во октомври кога треба да бидете особено внимателни

Ако се фокусирате на вистинските работи, може да ги надминете пречките и проблемите во животот.

Вежба за трицепс што е многу ефикасна

Кај многумина (особено кај жените), трицепсот е малку атрофиран бидејќи не ги користиме често. Од таа причина, кожата на тој дел од раката е опуштена.

Рецепт за стапчиња целер полнети со козјо сирење

Целерот што има широки стебла и малку лисја, станува сè повеќе популарна сорта и токму таква се користи во овој рецепт.