бизарно | Кафе пауза

Артистка од Русија стана популарна на социјалните мрежи со нејзините бизарни фотографии

Елен Шејдлин е руска артистка која нè поканува во нејзиниот креативен и чуден свет. Нејзините фотографии не се како совршените кои сме навикнати да ги гледаме секојдневно.

10 бизарни теории на заговор за познатите личности

Иако очигледно мала е веројатноста да бидат вистинити, многу луѓе тврдат дека овие теории се факт.

Првиот бизарен тренд за 2019-та година: Панталони со различни ногавици

Изминативе неколку години видовме навистина секакви видови панталони – од провидни модели, па сè до модели со танга.

„Вампир“ отворено разговара за пиење крв и спиење во ковчег

Андреас Батори тврди дека тој е вистински вампир кој пие крв, спие во ковчег и се поврзува со душите на мртвите.

12 бизарни одбрани за убиство кои биле прифатени

Понекогаш луѓето навистина се извлекуваат без казна за убиство, а ова се некои од најбизарните вакви случаи.

20 бизарни начини на кои умреле некои луѓе

Низ историјата луѓето умирале на навистина чудни начини, а во продолжение погледнете некои од најбизарните.

25 бизарни светски рекорди кои никој не сака да ги сруши

Иако звучи навистина интересно да држите некој светски рекорд, постојат рекорди кои никој не сака да сруши.

Најбизарните методи на контрацепција што ги користеле жените во минатото

Под влијание на околните озборувања и нагаѓања, тие ставале чудни предмети во нивната вагина поради што неретко завршувале во болница.

Дали некој може да ги објасни овие бизарни фотографии?

Дали станува збор за погрешен момент или пак едноставно во нив совршено се доловува човековата будалштина?

15 луѓе ги признаваат најчудните нешта што ги прават кога се сами

„Дали е нормално да добиете желба да скокнете од високо место секој пат кога гледате надолу од работ? Да бидеме на чисто, не размислувам за самоубиство!“
12