бесплатно | Кафе пауза

ЕУ доделува 35 илјади бесплатни возни билети за патување низ Европа!

Одлична можност за сите оние кои се родени помеѓу 1 јули 2004 година и 30 јуни 2005 година!

„Никон“ нуди бесплатни онлајн часови за фотографија за време на празничната сезона

Од сега до 31 декември, можете да ги гледате сите 11 нивни курсеви за фотографија само со пријавување со вашата е-пошта.

15 бесплатни работи што можете да ги земете од хотелите во коишто престојувате

Мали шишиња со шампон, крем и сапун - секогаш е убаво да зачувате спомени од интересното патување така што ќе земете неколку корисни работи од хотелот во кој сте престојувале.

40-те најдобри работи во животот што не можат да се купат со пари

Некои животни задоволства не можат да се претворат во валути. Порано или подоцна, животот ќе ве натера да сфатите дека трчањето по пари нема смисла.

Една богата европска земја воведува бесплатен јавен превоз

Замислете, живеете во една од најбогатите земји, а надлежните уште најавуваат дека се воведува и бесплатен јавен превоз низ целата држава - со трамваи, автобуси и возови, а вие само си помислувате, „Ах, колку е убав животот!“...

Финците нудат бесплатен одмор во Финска за да нè научат да бидеме среќни

Финска, која според голем број истражувања е најсреќната држава во светот, се обидува да ја сподели нејзината среќа со сите нудејќи бесплатно летување.

Скриената цена на бесплатните извори за учење

Денес имаме пристап до многу информации кои можеме да ги добиеме без да трошиме пари, но дали ова има и свои недостатоци?

28 бесплатни работи кои треба да ги направите ова лето

Постојат две работи што ги сакаме најмногу на светот: Лето и штедење пари.

Среќата со пари не се купува: 20 прекрасни работи кои се тотално бесплатни!

Парите го прават животот полесен, но не можат да ја купат среќата!

6 земји каде што можете да студирате на англиски, бесплатно или со мала партиципација

Разгледајте ги студиските програми во овие шест земји доколку размислувате за студирање во странство.

Каучсурфинг – дружење и бесплатно сместување додека патувате

Мрежа која докажува дека на светот има многу добри луѓе...

Најубавите работи во животот се бесплатни

Некои работи во животот се бесплатни, а вредат повеќе од злато.
12