22 март 2023 | Кафе пауза

ЕУ доделува 35 илјади бесплатни возни билети за патување низ Европа!

Одлична можност за сите оние кои се родени помеѓу 1 јули 2004 година и 30 јуни 2005 година!

Кои 3 знаци укажуваат на фактот дека им сте привлечни на другите?

Често е тешко да бидете објективни кога се анализирате себеси, а многу луѓе имаат тенденција прво да ги забележат сопствените маани, слабости и недостатоци и да ги игнорираат позитивните страни, талентите и вештините кои ги поседуваат.

За прв пат во Европа: Се продава скелетот на Тираносаурус стар 67 милиони години!

Во април годинава ќе се одржи аукција на скелет на Тираносаурус рекс од страна на швајцарската аукциска куќа Koller auctions!