Запознајте го Париз преку колачи

Тешко е да не се засака град каде има продавнички за колачи на секое ќоше, особено кога колачите се продаваат на луѓе кои никогаш не се дебели. Тоа е градот Париз.

Susan Hochbaum е графички дизајнер. Таа креираше неверојатен филм/слајд шоу во кој ги споредува Француските колачи со различни сцени и елементи од градот Париз.

Сузан вели дека во Париз секое негово делче личи на колаче, без разлика дали според формата, бојата или според двете.
Запознај го Париз преку колачиЗапознај го Париз преку колачиЗапознај го Париз преку колачиЗапознај го Париз преку колачиЗапознај го Париз преку колачиЗапознај го Париз преку колачиЗапознај го Париз преку колачиЗапознај го Париз преку колачиЗапознај го Париз преку колачиЗапознај го Париз преку колачиЗапознај го Париз преку колачиЗапознај го Париз преку колачиЗапознај го Париз преку колачи


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот

Поврзани содржини

Остави коментар