18 април 2023 | Кафе пауза

Овие совети ќе ви помогнат да престанете да ги сфаќате лично работите

Живееме во свет каде негативните емоции се подоминантни во споредба со позитивните. Свет во кој ги проектираме нашите несигурности, љубомора, омраза кон другите луѓе и создаваме негативна средина...

Ова е еден од градовите во Европа со најниска стапка на криминал!

Прогласен е и за најгостопримливиот град во Велика Британија!

Кои 4 хороскопски знаци се речиси неосвоиви?

Според астролозите, припадниците на овие хороскопски знаци се недостапни на почетокот на врската и потребно е време да го освоите нивното срце!

Тест: Изберете слика за да ја добиете вашата порака за денес!

Овој тест може да ви помогне да го најдете одговорот на прашањето што ве мачи во моментот!