Реални ситуации во кои би рекле „WTF“?

Во секојдневниот живот, често можеме да се најдеме во необични, па дури и опасни ситуации, во кои не би можеле да речеме ништо друго освен „WTF“?. Следниве 11 креативни илустрации претставуваат токму такви ситуации.Реални ситуации во кои би рекле „WTF?“Реални ситуации во кои би рекле „WTF?“Креирани од Аргентинското студио за дизајн Естудио Минга, овие илустрации претставуваат различни едноставни приказни, некои смешни, други привлекувајќи внимание кон посериозни проблеми како загадувањето, грабежите, екстремните спортови, па дури и вонземјаните.Реални ситуации во кои би рекле „WTF?“Реални ситуации во кои би рекле „WTF?“Реални ситуации во кои би рекле „WTF?“Она што ги прави овие илустрации толку добри е нивната едноставност, креативност, различните бои со кои се одликува секоја од нив и јасната порака која му ја пренесуваат на светот.Реални ситуации во кои би рекле „WTF?“Реални ситуации во кои би рекле „WTF?“Реални ситуации во кои би рекле „WTF?“Реални ситуации во кои би рекле „WTF?“Реални ситуации во кои би рекле „WTF?“Реални ситуации во кои би рекле „WTF?“


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар