Колекција од грижливо подредени предмети

Серија на мали колекции е насловот на овој проект чиј автор е Џесика Нејплс. Таа на еден чист и софистициран начин презентира конкретни предмети на одредени личности. Сите предмети се лични и се буквално извадени од скриени полици и заклучени кутии. Заедно предметите претставуваат временска капсула која одбележува одредено време, лични интереси и приоритети. Погледнете го овој кул проект:Грижливо подредени колекционерски предметиГрижливо подредени колекционерски предметиГрижливо подредени колекционерски предметиГрижливо подредени колекционерски предметиГрижливо подредени колекционерски предметиГрижливо подредени колекционерски предметиГрижливо подредени колекционерски предметиГрижливо подредени колекционерски предметиГрижливо подредени колекционерски предметиГрижливо подредени колекционерски предметиГрижливо подредени колекционерски предметиГрижливо подредени колекционерски предметиГрижливо подредени колекционерски предметиГрижливо подредени колекционерски предметиГрижливо подредени колекционерски предметиГрижливо подредени колекционерски предмети

За авторот

Поврзани содржини

Остави коментар