Краткотрајни овошни диети за прочистување на вашето тело

Зошто да се измачувате со разни тешки диети кои ќе ве истоштат, кога можете да бидете здрави и витки со едноставна реорганизација на вашите оброци и внесување многу витамини преку овошје.

Кукли на пумпање „глумат“ толпа народ во филмовите

Компјутерското генерирање слики е навистина скапо, а со статистите е тешко да се излезе на крај и плус чинат многу за да се најмат. Поради тоа е измислено алтернативно решение - кукли на дување.

Никогаш повеќе не губете ги вашите ствари

Колку пати сте посакале да им титнете на клучевите брзајќи да излезете од дома?
Датум: 17 мај 2011
, Автор:

Флинтстонови повторно на малите екрани

Анимираната серија „Флинстонови“ премиерно се прикажуваше на американската телевизија „ABC“ во периодот од 30 септември 1960 година до 1 април 1966 во продукција на „Hanna-Barbera Productions“.

Колекција од грижливо подредени предмети

Сите предмети се лични и се буквално извадени од скриени полици и заклучени кутии. Заедно предметите претставуваат временска капсула која одбележува одредено време, лични интереси и приоритети. Погледнете го овој кул проект.