15 фотографии од кучиња со случајно исплазен јазик

15 фотографии од кучиња со случајно исплазен јазик

Ен О’Нил е професионална фотографка на кучиња од Остин, Тексас. Како жена-фотограф таа е специјализирана за портрети на кучиња, па преку нејзина работа ја доловува нивната убавина и грациозност. Меѓутоа, понекогаш ја привлекуваат и фотографиите со кучиња кои се помалку грациозни.

Некои од нејзините омилени фотографии вклучуваат кучиња кои се фотографирани баш кога јазиците им се исплазени и јазикот им е наместен на смешен начин. Можеби е непристојно исплазувањето на јазикот, но кога тоа го прават кучиња, произлегуваат навистина комични фотографии.

Погледнете ги фотографиите со навистина симпатични и смешни кучиња со исплазен јазик.

1. Кики

15 фотографии од кучиња со случајно исплазен јазик

2. Лондон

15 фотографии од кучиња со случајно исплазен јазик

3. Сејди

15 фотографии од кучиња со случајно исплазен јазик

4. Блејд

15 фотографии од кучиња со случајно исплазен јазик

5. Иниго

15 фотографии од кучиња со случајно исплазен јазик

6. Гоџи

15 фотографии од кучиња со случајно исплазен јазик

7. Китара

15 фотографии од кучиња со случајно исплазен јазик

8. Гилберт

15 фотографии од кучиња со случајно исплазен јазик

9. Роуг

15 фотографии од кучиња со случајно исплазен јазик

10. Фокси Сноу

15 фотографии од кучиња со случајно исплазен јазик

11. Миа

15 фотографии од кучиња со случајно исплазен јазик

12. Мајло

15 фотографии од кучиња со случајно исплазен јазик

13. Нола

15 фотографии од кучиња со случајно исплазен јазик

14. Локи

15 фотографии од кучиња со случајно исплазен јазик

15. Пика

15 фотографии од кучиња со случајно исплазен јазик

Можеби сакате да ги погледнете и овие 15 фотографии од новороденчиња со животни што ќе ве шармираат.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Смислата на животот ја бара преку уметноста и креативноста. Пишувањето е нејзино секојдневие.

Поврзани содржини

Остави коментар