10 идеи за тетоважи за парови

Секое заедничко сеќавање, хоби или страст можете да го претворите во интересен дизајн што секогаш ќе ве потсетува на вашиот партнер.

Зошто врските се подобри во триесеттите отколку во дваесеттите?

Партнерите се позрели и знаат што сакаат, па се одбегнуваат несакани кавги и непријатни моменти кои се секојдневни во врските на оние во дваесеттите.

Ако тој навистина ве љуби, ќе обрне внимание на овие 9 нешта без вие да забележите

Па, ако тој е свесен за следниве нешта, дури и без вие да знаете за тоа, тогаш тој е заљубен од глава до пети во вас!

7 најважни љубовни лекции на коишто мајките мора да ги научат своите ќерки

Постојат лекции коишто само мајките можат да ни ги пренесат.

Ќе пронајдете вистинска љубов дури после неколку болни неуспеси

Во денешно време не е лесно да се најде љубов, а изгледа дека е уште потешко истата да се одржува.

Што се случува кога сте целосно отворени со некој што го љубите?

Отвореноста е клучна за успешна комуникација и здрава врска.

10 причини поради кои вреди да се чека вистинската љубов

Не постои човек на планетава што не бил заљубен барем еднаш во животот.

Ако навистина љубите некого, најмалку што можете да направите се следниве 8 нешта

Кога сакате некого нема нешто што не би го направиле за него/неа.

5 лекции што можат да се научат само од неверството

Неверството е една од најсилните причини за прекин на една врска.

Психолозите откриваат 5 љубовни фази и во која од нив најчесто доаѓа до раскинување

Фазите на љубовта се скалило по кое треба да се искачите ако сакате трајна врска.