филмски маратон | Кафе пауза

Филмови што ќе ве прошетаат низ светот овој викенд

Ако моментално не сте во можност да патувате некаде, ништо не ве спречува да фантазирате или да планирате да посетите некоја дестинација којашто не сте ја посетиле досега.

Филмски маратон: Овогодишните номинации за Оскар за најдобар филм

Секоја година Оскарите ги извлекуваат најдобрите и најквалитетните приказни во текот на последните 12 месеци, давајќи ни одлична листа за филмски маратон.

Љубовен филмски маратон: Најдобрите романтични комедии и драми од 2016 година

Започнувајќи од урнебесни комедии за забавување во светот на состаноците, па сè до трогателни приказни за вистинската љубов, 2016-та година е исполнета со неверојатно романтични филмови.

6 филмови кои ќе ви го скршат срцето, но и кои ќе ви ја вратат вербата во човештвото

Овие филмови се за вистинската поврзаност на братството, моќта на пријателството и за најголемите сили во светот кои ги соединуваат родителите и децата.

Филмски маратон: 3 забавни комедии за овој продолжен викенд

Бидејќи ве очекуваат 3 слободни денови пред вас, ви препорачуваме по една комедија за секој од нив.

7 филмови кои ќе ви помогнат полесно да се справите со скршеното срце

Дајте им шанса, дури и ако веќе сте ги гледале и набрзо ќе бидете како нови.

9 добри филмови за долгиот викенд

Ако ви се гледа филм, мора да размислите за овие девет предлози. Тоа се одлични филмови кои добија признание од широката публика, а сигурно некои од нив ќе ви се допаднат и вам.

Филмски предлози: 6 секс комедии од 2014

Некои се повеќе смешни, некои помалку, но во сите нив главна тема е сексот.

Филмски предлози: Трилери од 2014

Има доста добри трилери од 2014 година. Ви предлагаме неколку од нив.

Филмски предлози: Акции од 2014

Седум предлози за возбудлив филмски маратон...

Филмски предлози: Комедии од 2014

Повелете пет филмски предлози за викенд во добро расположение...
12