20 декември 2015 | Кафе пауза

Како да станете личност која никој нема да може да ја заборави?

Експертите ги споделуваат следниве неколку паметни трикови со чија помош можете лесно да го постигнете тоа.

Направете сами: Топли ракавици кои нема да ве спречуваат да го користите вашиот смартфон

Подарокот кој сте го направиле сами е секогаш подобар од оној за кој сте платиле.

7 филмови кои ќе ви помогнат полесно да се справите со скршеното срце

Дајте им шанса, дури и ако веќе сте ги гледале и набрзо ќе бидете како нови.

5 нешта кои секој пар треба да ги доживее во првата година од врската

Токму овие нешта можат да ви помогнат да откриете дали врската во која моментално сте има иднина.