Секој четврти маж ги сонува неговите бивши девојки

Според Давина Меккејл нашите сонови ни помагаат да ги сфатиме, развиеме и процесираме емоциите.

Боите во сонот и нивното значење

Понекогаш сонуваме во боја, а понекогаш црно-бело. Секоја боја што ја сонуваме има свое значење. Обрнете внимание која боја доминира во вашите соништа и дознајте што таа симболизира.
Датум: 09 ное 2011
, Автор:

20 кратки случајни животни совети

Тешко е да се живее животот според лекции, но животните совети од некои мудреци ни помагаат полесно да ги совладуваме тешките моменти и повеќе да уживаме во среќните. Овие 20 случајно собрани древни совети...
Датум: 24 сеп 2011
, Автор:

Лекции на кои нè научил животот

Ова се неколку примери за лекции кои треба да ги запомниме, а многумина од нас ги учат од секојдневните искуства.