соништа | Кафе пауза

Зошто имате повторливи соништа и што значат тие?

Иако нашите тела се во состојба на мирување за време на спиењето, нашиот мозок работи со цел да го подготви телото за следниот ден.

Експертите откриваат: Зошто имате чудни соништа за време на изолацијата?

Заробени во своите домови во оваа доба на коронавирус веројатно сте забележале уште една заедничка тема на социјалните медиуми: чудните соништа.

Какво значење имаат соништата со вашиот поранешен партнер?

Вие и вашиот поранешен партнер веќе некое време не сте заедно, конечно го надминавте раскинувањето и продолжувате со животот. Но, бившиот партнер сè уште се појавува во вашите соништа.

Дали еротските соништа со друг маж се предупредувачки знак?

Невозможно е да влијаете на соништата, дури и кога живеете совршена реалност со партнерот, па во продолжение прочитајте што значат соништата во кои го изневерувате партнерот.

Знаци што укажуваат дека ве очекуваат пречки во животот

Соновите ретко се остваруваат, но повеќето луѓе се плашат дека тоа што го доживеале во сонот ќе се случи и во реалноста. Но, никогаш не треба да го заборавате и значењето на соновите.

Можат ли вашите соништа да ве направат уморни?

Дали можеби вашите соништа ве прават уморни? Или пак можеби само сте драматични?

7-те основни верувања на Индијанците за соништата

Индијанците веруваат дека соништата се продолжение на реалноста, можност за патување во други димензии и можност за комуницирање со предците и духовните водичи.

За што сонувате најчесто според вашиот хороскопски знак?

Погледнете кои се најчестите соништа на хороскопските знаци и што тие значат за нив.

10 луѓе кои ги исполниле соништата од нивното детство

Со возраста луѓето стануваат прагматични и помалку ги слушаат своите желби. Но, постојат и оние кои навистина ги исполниле соништата од нивното детство.

7 знаци од соништата кои покажуваат дека се сеќавате на минатиот живот

Соништата што ги помните имале големо влијание на вашиот ум, а понекогаш имаат и некое значење.

10 моќни причини зошто да почнете да ги следите вашите соништа

Можете да бидете толку многу зафатени што сметате дека воопшто не вреди да ги следите вашите соништа.