09 декември 2021 | Кафе пауза

Здравствените придобивки од секојдневното консумирање Ерл Греј

Покрај преубавата арома, здравствените придобивки на чајот Ерл Греј се причина плус овој чај да стане дел од вашите дневни ритуали на уживање.

2022 година ќе биде полна со предизвици за овие три хороскопски знаци!

Според познатиот руски астролог Павел Глоба, три хороскопски знаци ќе се соочат со големи предизвици во 2022 година. Тоа, од друга страна, може да значи дека припадниците на овие знаци ќе научат важни животни лекции кои ќе им помогнат да ги надминат сите понатамошни пречки во животот.

Јапонски експеримент: Куќа со необичен покрив дизајнирана со математички алгоритам

Спојот од јапонската идила и магичниот дизајн нема да ве остави рамнодушни!