Боите во сонот и нивното значење

Понекогаш сонуваме во боја, а понекогаш црно-бело. Секоја боја што ја сонуваме има свое значење. Обрнете внимание која боја доминира во вашите соништа и дознајте што таа симболизира.
Датум: 09 ное 2011
, Автор:

Кафето во служба на убавината

Кафето не само што е вкусно за пиење и многу корисно за здравјето, туку може да се користи и како козметичко средство за освежување на лицето, тонирање на кожата, како маска против брчки...
Датум: 09 ное 2011
, Автор:

Пластичните операции низ бројки

Поразителни се бројките кои укажуваат дека сè повеќе малолетни лица се решаваат на ваков чекор. Погледнете дел од статистиката...

Уникатен и модерен накит кој го отсликува секојдневното

Колекцијата е составена од обетки, ѓердани и нараквици на кои се претставени минијатурни луѓе, кои одмараат седнати на клупа или на некоја лулка.