24 септември 2011 | Кафе пауза

Зачинети крцкави лешници

Овие вкусни лешници одат одлично со жесток пијалак. Бидејќи се лесни за подготовка, со нив можете да ги изненадите вашите гости...

20 кратки случајни животни совети

Тешко е да се живее животот според лекции, но животните совети од некои мудреци ни помагаат полесно да ги совладуваме тешките моменти и повеќе да уживаме во среќните. Овие 20 случајно собрани древни совети...
Датум: 24 сеп 2011
, Автор:

Прекрасната Хрватска низ слики

Семен Кузмин е фотографот кој стои зад овие прекрасни фотографии. На неговиот веб-сајт може да се најдат фотографии од секаков вид, а особено интересни се оние од неговите патувања низ светот.