Новите канцеларии на „Гугл“ во Лондон

Уникатниот изглед бил создаден само за вработените да бидат задоволни и да го даваат максимумот на работа.

Секој четврти маж ги сонува неговите бивши девојки

Според Давина Меккејл нашите сонови ни помагаат да ги сфатиме, развиеме и процесираме емоциите.

Креативни фустани изработени од хартија

Фустаните изработени од фотографот Метју Броди и 3Д илустраторот Хети Њуман за мартовското издание на магазинот „Madame“ навистина го одземаат здивот, со својата креативност и материјалот од кој се направени.