простор | Кафе пауза

Шик трансформација на домот во рок од 60 минути

Сигурни сме дека со нашите практични совети вашиот дом ќе изгледа како нов!

Како хороскопските знаци ги уредуваат малите домови?

Секој би сакал да има доволно квадрати и ресурси за да го организира просторот за живеење во согласност со своите желби.

11 предмети од домот што треба да ги фрлите во корпа за отпадоци

Сите сакаат да имаат топол и удобен дом, а за да ја создадете таа атмосфера, треба да користите многу детали и ситници. Но, по некое време, нема да имате слободен простор на полиците.

10 идеи како максимално да го искористите просторот и да ја зголемите малата кујна

Малите кујни се предизвик за многумина. Но, постојат неколку трикови кои ќе ви ја олеснат работата во кујната.

Бои што го прават просторот поголем

Живеењето во мал стан е предизвик сам по себе, а наоѓањето на вистинската боја за ѕидови се чини како најголемиот предизвик од сите.

15 фотографии што докажуваат дека тепихот може да го разубави домот и визуелно да го зголеми

Тепихот е многу брз и лесен начин да внесете разнобојност во вашиот дом, да го зголемите просторот за живеење или да „разделите“ одредени делови без градежни работи.

Зошто мачките ненадејно зјапаат во sидот или во празен простор?

Мачките се навистина мистериозни суштества. Многу сопственици на мачки забележуваат дека тие понекогаш зјапаат во одредена точка, но не можат да разберат зошто.

5 знаци дека поминувате премногу време со вашиот партнер и ви е потребен простор

Дефинитивно е возможно да претерате со нешто убаво – серија, пица, па дури и партнерот.

Деветте круга на пеколот за интровертите

Интровертните луѓе се одликуваат со одредени карактеристики кои се лесно забележливи.

9 паметни и практични идеи за малите спални соби кои немаат многу простор

Дури и малечката спална соба која нема многу простор можe да биде трансформирана во најубавата точка во домот.

7 решенија за вашите проблеми поврзани со малата кујна

Погледнете ги следниве 7 кујнски проблеми кои произлегуваат од недостатокот на простор и начинот на кој можете да се справите со нив.

Нови истражувања ни покажуваат дека патувањето низ времето е поблиску отколку што мислиме

Едно неодамнешно научно откритие вели дека патувањето низ времето може да се случи во блиска иднина.