Најбизарните методи на контрацепција што ги користеле жените во минатото

Под влијание на околните озборувања и нагаѓања, тие ставале чудни предмети во нивната вагина поради што неретко завршувале во болница.

Учете побрзо со помош на овие 5 моќни техники

Без разлика колку време имате во текот на денот за да научите нови вештини, секогаш можете да го забрзате тој процес.

Ова се најдобрите методи за опуштање во кои максимално ќе уживате

Стресните денови знаат да бидат долги и исцрпувачки, па затоа потребно е да знаете добро да се опуштите.

Заборавете на очилата: Со помош на овие методи можете самите да го подобрите вашиот вид

Доколку се придружувате до следниве неколку правила, брзо ќе забележите дека вашиот вид постепено се подобрува...

Застрашувачки викторијански стандарди за убавина кои сме среќни што денес веќе не постојат

Доколку мислите дека некои од денешните стандарди за убавина се смешни, тогаш овие од викторијански Лондон ќе ве остават целосно без зборови.

11 начини на флертување и нивната успешност на скала од 1 до 10

Кој е вашиот метод на флертување и колку е тој ефикасен?

Отстранување на срамните влакненца: Сè што треба да знаете за депилацијата, бричењето и ласерот

Отстранувањето на влакненцата во интимната област е дел од одржувањето лична хигиена, па токму затоа е потребно да го одберете оној метод кој вам најмногу ќе ви одговара.

Како да надмудрите тест на заокружување кога не го знаете добро материјалот?

Со овие нема да ги погодите сите точни одговори, но значително ќе си ги подобрите шансите за поминување на тестовите.

Испробани начини за сечење кромид без да ви солзат очите

Ги избравме најдобрите тестирани начини за сечење кромид без непријатен ефект на река од солзи, печење и иритација.
Датум: 28 јул 2013
, Автор:

Најуспешните техники за рано будење

Ранобудниците ја имаат можноста да добијат од еден до три часа повеќе време во денот за фокусирање и креативност. За да успеете да станувате наутро, треба да го засакате утрото...

Седум методи за редуцирање на стресот кај жените

Можеби немате многу слободно време на располагање, но со пронаоѓањето на вистинските методи сè е полесно. Ова се седум чекори кои ќе ве опуштат и ослободат од стресот.
Датум: 29 ное 2012
, Автор:
12