Погледнете зошто Финска го има најдраматичното небо во светот

Небото над Финска е природна убавина и предизвик за многу фотографи од целиот свет. Тоа го покажува и финскиот фотограф, Мико Лагерстед со неговите неверојатни небесни фотографии.

Вложете максимум 4 минути во денот за оваа вежба – за 28 дена ќе добиете совршено тело

Прифатете го овој предизвик со илјадници други луѓе и доведете го своето тело во одлична форма. Издржувањето е една од најефикасните вежби за зајакнување на средишните делови од телото.

5 навики кои ги имаат еротичните жени

Што ја опишува еротичната жена? Едно е јасно - таа е крајно слободна, а освојува со поглед, со начинот на движење и со држењето на телото.

Застарени модни правила кои смеете и треба да ги прекршите

Некои модни правила веќе станаа застарени и премногу конзервативни што нема потреба сѐ уште да се придржуваме до нив. Погледнете кои се тие.

Вегански чоколатца кои ќе ве освежат во жешките летни денови

Одлична замена за сладолед во жешките летни денови...

Момци еве каде грешите: 3 чекори кои ќе ја доведат до силен оргазам

За да се постигне оргазам не е доволна само пенетрацијата, потребно е многу повеќе од тоа...

Овој крал има 100 сопруги и околу 500 деца

Неговиот татко имал 72 жени, а сега кралот Абумби Втори има речиси 100. Тој е одговорен и за околу 500 деца кои исто така ги презел од татко му заедно со неговите жени.

Филм: Резервни делови (Spare Parts)

Филм базиран според вистинската приказна за 4 млади нелегални имигранти во Америка

Застрашувачки викторијански стандарди за убавина кои сме среќни што денес веќе не постојат

Доколку мислите дека некои од денешните стандарди за убавина се смешни, тогаш овие од викторијански Лондон ќе ве остават целосно без зборови.

10 нормални работи кои во денешно време не изгледаат така

Станавме себични и исплашени за себе и за сопственото преживување. Станавме завидливи и љубоморни, наместо радосни за успехот на другите.

7 моќни начини на кои можете да ги поддржувате децата хомосексуалци

Како и сите други деца, така и на хомосексуалните им е потребно да се чувствуваат сакано, прифатено и ценето...
12