кондоми | Кафе пауза

Грешка во креветот што може многу да ве чини

Сигурно ви е познато сценариото кога пред сексот мажот го вади кондомот од фармерките или паричникот...

Внимавајте: 5 широко распространети митови за кондомите во кои мора да престанете да верувате

Иако може да се најдат насекаде, овие митови и понатаму ја следат употребата на кондомите.

Истражувањата откриваат: Премногу луѓе се чувствуваат непријатно кога купуваат контрацептиви

Најновите истражувања покажале дека сѐ уште владеат многу негативни емоции во врска со купувањето контрацептивни таблети и презервативи.

Момците откриваат што мислат за девојките кои со себе носат презервативи

Иако сѐ уште постојат поделени мислења во врска со ова прашање, денес не е никаква тајна дека и жените уживаат во сексот и истиот редовно го практикуваат.

Смешни фотографии со кондоми полни вода кои паѓаат врз главите на луѓе

Комерцијалниот фотограф Андреас Варо вели дека за него уметноста и хуморот се двете најважни нешта во животот.
Датум: 31 дек 2015

Кондоми кои ја менуваат бојата кога се во допир со инфекции

Група научници од академијата „Исак Њутн“ во Есекс, Источна Англија, измислиле презервативи кои ја менуваат бојата кога ќе дојдат во контакт со сексуално преносливи инфекции.

10 заповеди за кондомите

За да биде ефикасен, треба да се користи на правилен начин.
Датум: 15 апр 2014
, Автор:

Кондоми потпишани од познатите личности

Некои од светски познатите личности имаат излезено со свои линии кондоми, други само го ставиле своето име на веќе постоечки бренд, а нечии имиња на ѕвезди биле злоупотребени само да се дојде до поголема заработка.

Колку се безбедни кондомите „Дурекс“?

Иако станува збор за неофицијална реклама, како и секогаш, истакнат е квалитетот на презервативите на многу интересен начин.

Најоткачените реклами за кондоми

Не е неопходна реклама која ќе ве убедува да купите кондом, но затоа различните брендови на пазарот вложуваат многу креативност за да ги изберете токму нивните производи.