13 декември 2012 | Кафе пауза

Малиот црн фустан низ историјата на модата

Безвремено парче облека, симбол за елеганција и вечна инспирација на модните дизајнери...

Колку се безбедни кондомите „Дурекс“?

Иако станува збор за неофицијална реклама, како и секогаш, истакнат е квалитетот на презервативите на многу интересен начин.

Факти за сексот кои можеби не сте ги знаеле

Ова се неколку забавни статистички факти, од кои ќе научите нешто повеќе за сексот.

Најубавите бесценети чувства во животот

Животот го прават убав малите нешта. Ова се неколку бесценети чувства кои го прават животот поинтересен, макар и на кратко.

Убавините на Киргистан

Луѓето кои ја посетиле оваа мала земја велат дека не очекувале многу од неа, но го добиле токму спротивното. Испреплетена со убави планински масиви, Киргистан има многу што да понуди.
Датум: 13 дек 2012

Како пајакот си ја плете мрежата?

Пајакот обично спокојно си седи и си дреме настрана додека си го чека ручекот, но за да може да си го дозволи тоа претходно вложува многу труд.