Целиот виртуелен свет му се смее на Кијану Ривс поради неговите урнебесни фотографии

Погледнете ги фотографиите на Кијану Ривс и дознајте зошто целиот виртуелен свет се смее до солзи...

5 лекции кои можеме да ги научиме од тешката животна приказна на актерот Кијану Ривс

Неговиот пат до славата бил многу тежок и тоа сигурно е најтешката улога која некогаш ја одиграл.

Квиз: Погодете ја возраста на дел од познатите фаци

Некои од познатите личности навистина им пркосат на годините. Проверете дали има такви и меѓу оние во квизот. Среќно! :)
Датум: 25 јан 2013
, Автор: