21 забавна вежба за оние кои не сакаат да одат во теретана

Можеби сте од оние луѓе кои сакаат да вежбаат и да се физички активно, но не сакате да одите во теретани.

14 забавни постери кои вашите ѕидови посакуваат да ги имате

Од љубителите на мачки до оние кои си ги знаат приоритетите - сечиј вкус е задоволен.

Што ако храната и пијалaците ни го кажуваа токму тоа што сакаме да го слушнеме?

Графичкиот дизајнер Дејвид Оленик на креативен начин ни ја открива вистината за она што сакаме да го слушнеме од храната која ја јадеме и пијалаците кои ги пиеме.

Забавни илустрации со паметна игра на зборови

Набан Абдулатиф е професионален графички дизајнер и илустратор од Оман, кој е познат по неговите забавни илустрации во кои вклучува паметна игра на зборови.
Датум: 07 јун 2014
, Автор:

Тест: Каква личност сте и како другите гледаат на вас?

Направете го овој интересен и забавен тест кој го открива вашиот карактер, како и перцепцијата што другите ја имаат за вас.
Датум: 26 феб 2014
, Автор:

Ликови од цртаните филмови врз лицата на луѓето кои патуваат накај работа

овој артист, нашол многу интересен начин да си го поминува времето во воз.
Датум: 10 феб 2014
, Автор:

Брзи растегливи колачиња кои се топат во уста

Забавни на изглед, уште позабавни на вкус...
Датум: 23 јан 2014
, Автор:

Татко црта забавни цртежи на кесињата за сендвичите на синовите

Дејвид Лафериер ги научил неговите деца како вистински да уживаат во својот ручек. Во минатите 5 години тој им црта смешни цртежи на кесето во кое потоа им го пакува сендвичот за на училиште.

Забавни сообраќајни знаци

Како вистински герилец, Кле се искрадува навечер и врз знаците поставува добро осмислени налепници кои од обичниот знак прават улична уметност.

Забавни фото-манипулации

Следниве фото-манипулации ги поврзува тоа што се забавни и смешни, независно кој е нивниот креатор.
Датум: 08 јан 2013
, Автор:
12