07 јули 2014 | Кафе пауза

23 работи подобри од диета и вежбање

На сите оние кои не се мачат да ја подобрат својата фигура летово, овие гифови ќе им го подотворат апетитот и со сигурност ќе ги насочат кон фрижидерот. На сите останати – со среќа!
Датум: 07 јул 2014
, Автор:

Што ако храната и пијалaците ни го кажуваа токму тоа што сакаме да го слушнеме?

Графичкиот дизајнер Дејвид Оленик на креативен начин ни ја открива вистината за она што сакаме да го слушнеме од храната која ја јадеме и пијалаците кои ги пиеме.

Придобивките од медената вода

Овој напиток одамна е употребуван за справување со разни болести, како и во козметички цели.
Датум: 07 јул 2014
, Автор:

Како изгледа да се биде внатре во сред огномет?

...или онаму каде што се случуваат оние бројни мали експлозии кои го бојат небото на прекрасен начин.