Овие кучиња ќе ве разиграат, развеселат и ќе ви ги наполнат очите со задоволство

Црни носиња, исплазени јазичиња, ширум ококорени очиња... Зарем има нешто послатко од погледот на радосно куче?
Датум: 07 јун 2014
, Автор:

Забавни илустрации со паметна игра на зборови

Набан Абдулатиф е професионален графички дизајнер и илустратор од Оман, кој е познат по неговите забавни илустрации во кои вклучува паметна игра на зборови.
Датум: 07 јун 2014
, Автор:

Тестирајте го вашиот вид: Кого гледате на сликата?

Поставете го екранот на нормална оддалеченост и погледнете во сликата. Кого гледате, Ајнштајн или Монро?
Датум: 07 јун 2014
, Автор:

Ништо полесно! Домашен сладолед од само 3 состојки

Променете го мислењето дека за домашен сладолед ви требаат многу состојки, труд и време. Овој овошен сладолед ќе го направите брзо и лесно, а основната состојка која ви е потребна се бананите.
Датум: 07 јун 2014
, Автор:

Модни детали што ќе внесат ведрина и во најтмурните денови

Кога дождливото време е дел од пролетните денови, не очајувајте и пробајте да си го кренете расположението со неколку свежи модни детали.

6 убави начини да насмеете некого денес

Дали ви е хоби да предизвикувате насмевки на лицата на вашите блиски? Тогаш тие се среќни луѓе. Ова се 6 начини на кои би можеле да донесете насмевка на нечие лице денес.
Датум: 07 јун 2014
, Автор: