Чекори од „загубената генерација“

И генерациите пред нас се бореле за општествен статус, за место меѓу толпата луѓе, па кој како се изборувал за некоја позиција, оставал свои креации, кои до ден денес и ние ги почитуваме. Музика, уметност, мода...
Датум: 23 јан 2011
, Автор:

ZIIIRO: Неверојатно кул часовник

ZIIIRO часовниците се перфектно надополнување на вашиот животен стил. Делот што се наоѓа во средината на овие часовници кој всушност го покажува времето, може да се отстрани и да се замени со друг, во друга боја.
Датум: 27 дек 2010
, Автор:

Највредни подароци за партнерот во текот на годината

Подарувањето не треба да биде само за време на празници и слични поводи. Ни случајно не заборавајте...

Домино часовник

Спротивно на притисокот и стресот со коишто се соочуваме секојдневно, овој домино часовник, го зема едноставниот и иконски дизајн на доминото и го трансформира во нов начин на прикажување на времето.
Датум: 20 дек 2010
, Автор:

Пријателски настроен часовник

Овој часовник е посебен бидејќи ги покажува вашиот дневен распоред кој се менува со изминување на часовите, според вашата дневна рутина.

Не ви е доволно работното време?

Одлуката како ќе го потрошите работното време е ваша, но сепак еве неколку работи кои треба да ги земете предвид за подобра организација на денот.
Датум: 02 ное 2010
, Автор:

Уживајте во животот

Забавувањето на животното темпо и уживањето во секојдневните работи се основниот начин за имање позитивен став кон животот и исполнетост на секој час од денот.
Датум: 05 окт 2010
, Автор:

Како ефикасно да го користите времето додека сте невработени?

Наместо да очајувате и да се чувствувате бескорисно, направете се што е во ваша моќ, за да ја извлечете корисноста од вашата невработеност.
Датум: 31 авг 2010
, Автор:

7 едноставни начини да кажете „не“

Дали ви е непријатно да кажете „не“ кога некој ќе побара нешто од вас? Дали секогаш се трудите да бидете љубезни со сите и покрај тоа што на тој начин си наштетувате себеси? – Не сте единствени.
Датум: 25 авг 2010
, Автор: