20 јуни 2011 | Кафе пауза

Близнаци и девица – љубовна комбинација

Девицата може да му помогне на близнакот да ги погледне длабочинте на животот, а не само да „плива на површината“, а тој па може да и внесе забава и возбуда во нејзиниот живот.

Одмор кој нема да ве чини ни денар

На ова патување нема да потрошите ниту еден денар ...

Раскошна куќа во облик на лист

„Casa Folha“ (куќата лист), која е дело на архитектите Мареинес и Паталано, е големо тропско прибежиште, чиј покрив изгледа како шест ливчиња во облик на цвет, а под него се крие...

Мачка во кутија

Погледнете го буцкастиот, но сепак, неодоливо сладок мачор Мару, кој се обидува да се пикне во една картонска кутија, која се чини претесна за него. Тој не е дебел, кутијата е мала...
Датум: 20 јун 2011
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #36

Традиционално македонско кафе или инстант? Шербет благо, горко или малку засладено со неколку шеќерни кристали посеани од врвот на лажичката? Како и да го сакате утринското кафе, најважно да не заборавате да уживате.
Датум: 20 јун 2011
, Автор: