Топ 5 содржини за изминатата недела (17.01-23.01)

Еве што најмногу читавте во текот на изминатава недела...
Датум: 23 јан 2011
, Автор:

Чекори од „загубената генерација“

И генерациите пред нас се бореле за општествен статус, за место меѓу толпата луѓе, па кој како се изборувал за некоја позиција, оставал свои креации, кои до ден денес и ние ги почитуваме. Музика, уметност, мода...
Датум: 23 јан 2011
, Автор:

Поврзете се со бившиот партнер со помош на астрологијата

Ве обземаат емоции за бившиот партнер и едноставно никако не можете да си помогнете. Кој хороскопски знак е вашиот екс партнер?
Датум: 23 јан 2011
, Автор: