Една поинаква изведба на „Hey Ya!“ од Outkast

Погледнете ги слатките Џереми и Џастин како играат и пеат (до душа само едниот од нив) на песната „Hey Ya“ играјќи ја играта Just Dance 2 на Nintendo Wii. Многу се смешни :)
Датум: 25 јул 2011
, Автор:

Што треба да запомните во тешките мигови?

Кога животот ни е стресен, честопати ги забораваме нештата кои треба да ги запомниме, а ги паметиме нештата кои треба да ги заборавиме. Следуваат 35 потсетници кои ќе ви помогнат да се мотивирате во тешките моменти.

Феноменален комплекс со вили во Бали

Хотелскиот синџир „Alila“ од Сингапур е надалеку познат по неговите фантастични летувалишта, кои се испреплетени со луксуз и прекрасни природни убавини.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #41

Сака некој точено чоколадно кафе? Ставете филџан и чекајте ред. :)
Датум: 25 јул 2011
, Автор: