Топ 5 содржини за изминатата недела (4.7.-10.7)

Ги прочитавте најдобрите постови за изминатава недела? Ова е редоследот кој го одредија вашите кликови...
Датум: 10 јул 2011
, Автор:

Астрологијата и времето потрошено за себе

Кога се заљубуваме, честопати забораваме кои се нашите потреби како поединци, бидејќи премногу мислиме на чувствата и желбите на нашиот партнер. Меѓутоа независноста не треба да се занемарува...

Забавен кујнски прибор за полесен домаќински живот

Следниве оригинални кујнски предмети, дефинитивно ќе ве расположат, а можеби и ќе ја направат вашата работа во кујната поедноставна.

Заминување на љубовта

Млада девојка заминува со воз, а нејзиниот љубен трча по возот како лудак, притоа изведувајќи секакви гимнастички точки за да преживее и да ја пронајде во точното купе. Возбудлива приказна...